Sæt mål for dit salg.

Når du har sat mål for dit salg, så har du nemmere ved at nedbryde de enkelte mål i delmål. Delmål kan f.eks. være antal ordrer pr. måned eller antal tilbud pr. uge. Men husk at et mål har kun værdi, såfremt det er realistisk.

Bliv bevidst om hvor meget af dit salg, der skal komme fra nye kunder. Sæt mål for antal nye kunder du ønsker i din forretning, men sæt også mål for hvor mange møder du skal booke om ugen for at opnå dette antal kunder. Ofte kan du nøjes med at ringe til 10 nye kundeemner om dagen, mere tid behøver du ikke bruge ved telefonen – men meget få sælgere gør dette. Mange kryber udenom og “lyver” over for sig selv eller udskyder det til “i morgen”

Hvad gør du? Når du dine mål?

Jeg når mine mål, fordi jeg ringer til nye kundemner hver dag. Ofte bruger jeg tiden i bilen eller andre steder til at ringe til kunder, på den måde har jeg ikke spildtid i min travle hverdag.

God fornøjelse med dit salg.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.