CEO Coaching

CEO coaching giver dig større selvbevidsthed og et stærkere mindset.

  • Et effektivt udviklingsværktøj
  • Etablere en klar vej frem
  • Definere og opnå mål
Sanne vinder med coaching

"Jeg kan varmt anbefale Jacob som coach. Jeg havde været i gang med min virksomhed i et par år, da jeg kontaktede Jacob, fordi jeg følte jeg var gået i stå. Jacob var super god og hurtig til at forstå hvor jeg gerne ville hen, selvom jeg ikke engang vidste det selv. Han hjalp mig med hvilke skridt jeg skulle tage for at skalere, og min virksomhed er i dag i stadig stor vækst."

Sanna Rasmussen

Brug coaching som udvikling

Coaching er et kraftfuldt, fokuseret og effektivt udviklingsværktøj for CEO’s og andre seniorledere i enhver organisation.

Når du vælger at få en business coach, så er målet at hjælpe dig som virksomhedsejer eller leder at understrege dine lederstyrker, afbøde svaghederne og etablere en klar vej, der vil hjælpe dig med at træffe bedre forretningsbeslutninger og manifestere din overordnede vision.

Som din business coach forventer jeg, at du har dig selv med under sessionerne, du er nærværende, så du bedre kan arbejde på med din virksomhed.

Som business coach hjælper jeg dig med at definere dine mål og giver dig redskaberne til at nå dem. Jeg vil lære dig at styre både dig selv og din omverden, så du kan fokusere på det, der er vigtigt, uddelegere effektivt og træffe beslutninger med selvtillid.

Coaching som værktøj
Ceo coaching med Jacob Handberg

Opnå den ønskede succes

Som CEO-coach har vi arbejdet med mange som dig. Vi kender de modeller, der skal til for at få succes, og vi ved, hvordan succes ser ud.

Selvfølgelig betyder succes forskellige ting for forskellige mennesker, vi vil hjælpe dig med at skitsere, hvordan succes ser ud for dig, og hvilke forretningsmål der er nødvendige for at nå dertil.


Som administrerende direktør for din virksomhed har du meget at se til. Du er ansvarlig for alt fra at lede virksomheden til at udvikle dens kultur, holde den økonomisk flydende og give dine medarbejdere vejledning.

Hvad nu hvis der var nogen, der kunne hjælpe dig med alt dette? Nogen, der ved præcis, hvad du går igennem, som har været igennem det før, og som kan hjælpe dig med at guide dig, mens du navigerer gennem din hverdag på arbejdspladsen?


Det er her, executive coaching kommer ind i billedet. Det er en proces, hvor en executive coach arbejder sammen med ledere for at udvikle strategier til at få succes i deres karriere. De hjælper lederne med at identificere områder, der skal forbedres, og arbejder sammen med dem for at få disse forbedringer til at ske. De kan også hjælpe ledere med at forberede sig på at deltage i bestyrelser eller indtage andre lederstillinger i virksomheder eller organisationer.

Kom i gang med din CEO coaching

Vi vil arbejde sammen med dig for at skabe en plan, der vil hjælpe dig med at nå dine mål hurtigere og lettere end nogensinde før!

Book en afklaringssamtale i dag, og hør mere om dine muligheder for CEO coaching. 

salgsledelse giver dig mere salg

Mest solgte ydelser

01.

One-2-one / CEO Coaching

Som ejerleder eller CEO har du ofte mange bolde i luften. I disse coaching sessions, får du overblik og luft til at have fokus på det der er vigtigst for dig. 

02.

Business Coaching

Har den enkelte medarbejde eller hele teamet brug for mere overskud og overblik, så er business coaching det rigtige valg. 

03.

Salgstræning & Workshops

Med fokus på salgstræning i virksomheden løfter jeg den enkelte eller hele afdelingen og der skabes bedre resultater. 

04.

Peptalk & Foredrag

Trænger afdelingen eller virksomheden til indspark eller et kærligt spark bagi, så book Jacob til en forrygende time med fuld smæk på!

salgstræning & salgscoaching

Personlig rådgivning?
Ring på 7020 8877

Alt samarbejde handler om god kemi. Book et opkald i dag, og lad os se om vi skal arbejde sammen.