CEO Coaching

Coaching er et kraftfuldt, fokuseret og effektivt udviklingsværktøj for CEO’s og andre seniorledere i enhver organisation. 

  • Opkvalificering af kompetencerne
  • 100% tilrettet jeres behov
  • Undervisningsform der passer jer
Sanne vinder med coaching

"Jeg kan varmt anbefale Jacob som coach. Jeg havde været i gang med min virksomhed i et par år, da jeg kontaktede Jacob, fordi jeg følte jeg var gået i stå. Jacob var super god og hurtig til at forstå hvor jeg gerne ville hen, selvom jeg ikke engang vidste det selv. Han hjalp mig med hvilke skridt jeg skulle tage for at skalere, og min virksomhed er i dag i stadig stor vækst."

Sanna Rasmussen

Alle brug for hjælp til at realisere det, vi ønsker allermest

Diam lorem nulla suspendisse id ullamcorper lobortis id sit nisl purus tellus curabitur leo volutpat vitae quisque eros, gravida magna diam id elit facilisi gravida at non consectetur nulla leo congue in netus ut et habitant massa id libero turpis.

Mine foretrukne ydelser

01.

One-2-one / CEO Coaching

Som ejerleder eller CEO har du ofte mange bolde i luften. I disse coaching sessions, får du overblik og luft til at have fokus på det der er vigtigst for dig. 

02.

Business Coaching

Har den enkelte medarbejde eller hele teamet brug for mere overskud og overblik, så er business coaching det rigtige valg. 

03.

Salgstræning & Workshops

Med fokus på salgstræning i virksomheden løfter jeg den enkelte eller hele afdelingen og der skabes bedre resultater. 

04.

Peptalk & Foredrag

Trænger afdelingen eller virksomheden til indspark eller et kærligt spark bagi, så book Jacob til en forrygende time med fuld smæk på!

salgstræning & salgscoaching

Personlig rådgivning?
Ring på 7020 8877

Alt samarbejde handler om god kemi. Book et opkald i dag, og lad os se om vi skal arbejde sammen.