Opnå bedre salgsresultater med CRM

Du sidder og kigger ud over dit skrivebord. Du har svært ved at bevare overblikket med alle de "gule lapper" du har liggende på dit bord?

Har du for mange, så mister du let overblikket - og oplagte kundemuligheder. Med et CRM system kan du holde styr på dine kundekontakter?

Hvad er CRM?
CRM er en forkortelse for det engelske Customer Relationship Management, det kan oversættes til kunderelationsstyring, dvs. et system til at indeholde informationer og data om kunder. (Kilde wikipedia)

Hvorfor CRM?
Forestil dig ikke at have overblik over kommunikation, kampagner, møder, tilbud og fakturering til hver enkelt af dine kunder! Denne vigtige information som du bør gemme på hver enkelt kunde, kan du let og enkelt samle i et CRM system.

Løsning:
Der findes mange forskellige CRM løsninger. Nogle er online, andre er offline systemer. Det handler om at finde det som passer til dit behov. Er du i tvivl så opret dine kunder i Excel og start med det.
Jeg har gennem tiderne brugt en del forskellige systemer, også de meget komplekse løsninger. I dag er jeg endt med et simpelt online system. Det giver et let overblik over kunder, kommunikation og min pipeline. På den måde har jeg altid overblik over hvordan mit salg ser ud.

Vil du vide mere om hvordan SALGSCHEF|DK kan hjælpe dig med at få styr på dine kundeemner og din pipeline, så kontakt os her eller på telefon 7020 8877. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag guiden til at øge salget med op til 29% med CRM

CRM er lige så vigtigt som at kunne lave en faktura.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *