Mødebooking for sælgere

Følger du succesformlen, garanterer jeg, at du efterfølgende vil være klædt på til at booke dine egne møder på en mere effektiv måde.

 • Gennemtestet formel til mødebooking
 • Spar dyr telemarketing
 • Fyld din kalender med salgsmøder
lh

"Jeg har lært hvilke teknikker jeg skal bruge, når jeg taler med en ny potentiel kunde. I dag booker jeg alle mine møder selv, det sparer jeg både tid og penge på. Jeg kan varmt anbefale Jacobs kursus i mødebooking"

Lars Hansen

Gennemtestet formel giver flere salgsmøder

Succesformlen er blevet testet, afprøvet og tilpasset gennem mange år, hele tiden er kurset blevet forfinet for at komme frem til, hvad det er, som sælgerne helt nøjagtigt mangler, når de selv skal udføre mødebooking.

 

mødebooking
kursus i mødebooking

Spar dyr telemarketing

Når du selv booker dine møder, sikrer du den rigtige kvalitet, frem for mange telemarketing bureauers kvantitet. På dette kursus lærer du, hvordan du kommer i gang, hvad du siger til kunderne og hvordan du effektivt booker salgsmøder. 

 • salgschef jacob handberg
  Jeg har booket langt over 1000 salgsmøder, og jeg vil gerne hjælpe dig. Jeg guider dig igennem, hvordan du effektivt booker de bedste salgsmøder.

  Jacob Peirup Handberg

Gennemtestet formel til salgsmøder

Succesformlen er blevet testet, afprøvet og tilpasset gennem mange år. Hele tiden bliver kurset optimeret, så du lærer det, der viker i møderbooking i dag. 

 • 12493490_449431751916668_317075685957019538_o
  Tak for et super salgskursus! Det var virkelig den brik i puslespillet der manglede for at komme i gang

  Tina Møller – Chokolade-Hex

book flere salgsmøder

4 trins succesformel til mødebooking

Følger du min succesformel, garanterer jeg, at du efterfølgende vil være klædt på til at booke dine egne møder på en mere effektiv måde.
På kurset får du svar på følgende:

 • Hvordan vælger jeg den rigtige målgruppe?
 • Hvorfor skal kunderne handle med dig?
 • Hvad siger jeg i telefonen?
 • Hvordan behandler jeg kunderne indvendinger?
 • Hvordan får jeg en mødeaftale?

Har du yderligere ønsker eller spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe på 70 20 88 77.

Ønsker du, at jeg ringer dig op, så udfyld kontaktformularen.

Selvom man har en stor forståelse for sit produkt og de tilhørende salgstaler, er det ikke alle, der kan lide kold kanvas og mødebooking.

Mange mennesker er ikke komfortable med at ringe op til fremmede, og vælger derfor at ansatte telemarketingsbureauer for at udføre denne type af mødebooking. Det er dog ofte en dyr løsning, og det er sjældent, at disse mellemstationer sætter sig ordentligt ind i produktet, fordi telemarktingsbureauer altid vil forsøge at gøre det så billigt som overhovedet muligt – også selvom det koster på kvaliteten.

På dette kursus i mødebooking bliver du rustet til selv at varetage kundekontakten og derved opnå maksimalt profit.

Kontroller selv standarderne

Når du selv varetager opkaldene, sikrer du dig, at opkaldene er af den fornødne kvalitet.

Det er vigtigt at huske på, at hvis et telemarketing bureau ringer op for dig, vil alt der bliver sagt, blive associeret med dig og dit firma. Det betyder altså, at hvis opkaldet går mindre godt, vil denne negativitet blive projiceret over på opfattelsen af din virksomhed.

På dette kursus i mødebooking hjælper jeg dig med alt, som du frygter ved at varetage et opkald, så du både får fuld profit og en sikring af, at du kan stå inde for alt, der bliver sagt.

Kvalitetsopkald fra kilden selv, i stedet for fra et dyrt telemarketing bureau.

Som ejer eller ansat i virksomheden ved du bedre end nogen anden, hvad du kan tilbyde til kunderne.

Kundetilfredshed opnås bedst gennem dig, fordi du kan svare på kundens indvendinger. Hvis en tilfældig ansat ved et call-center bliver stillet spørgsmål, personen ikke kan svare på, rammer det virksomheden.

Jo bedre du er til at forstå kundens behov, jo mere tilbøjelig er kunden til at vælge dig, og derfor kan du bedst overbevise kunden, hvis du styrer det hele selv.

Spar dyr telemarketing

Ud over det kvalitetsmæssige perspektiv betyder det økonomiske også en del.

Call-centre har udelukkende profit for øje, så de vil altid forsøge at gøre det så dyrt som muligt inden for rammer af, hvad de naturligvis kan tillade sig. Hvis de ved, at der er en lukrativ handel inden for rækkevidde, skal du ikke forvente at det bliver billigt. Varetager du selv opkaldene, sparer du altså en god sum penge.

Du vil på dette gennemprøvede kursus lære, hvordan du kommer i gang, hvad du siger til kunderne og hvordan du lukker salgene.

Mest solgte ydelser

01.

One-2-one / CEO Coaching

Som ejerleder eller CEO har du ofte mange bolde i luften. I disse coaching sessions, får du overblik og luft til at have fokus på det der er vigtigst for dig. 

02.

Business Coaching

Har den enkelte medarbejde eller hele teamet brug for mere overskud og overblik, så er business coaching det rigtige valg. 

03.

Salgstræning & Workshops

Med fokus på salgstræning i virksomheden løfter jeg den enkelte eller hele afdelingen og der skabes bedre resultater. 

04.

Peptalk & Foredrag

Trænger afdelingen eller virksomheden til indspark eller et kærligt spark bagi, så book Jacob til en forrygende time med fuld smæk på!

salgstræning & salgscoaching

Personlig rådgivning?
Ring på 7020 8877

Alt samarbejde handler om god kemi. Book et opkald i dag, og lad os se om vi skal arbejde sammen.