Mødebooking skaber salg

Online eller i jeres virksomhed

Effektivt kursus i mødebooking

Fyld din kalender op med salgsmøder med succesformlen til effektiv mødebooking.

Gennemtestet model jeg selv har booket langt over 1000 møder efter. 

Gennemtestet formel med mange års succes

Succesformlen er blevet testet, afprøvet og tilpasset gennem mange år, hele tiden er kurset blevet forfinet for at komme frem til, hvad det er, som sælgerne helt nøjagtigt mangler, når de selv skal udføre mødebooking.

Følger du min succesformel, garanterer jeg, at du efterfølgende vil være klædt på til at booke dine egne møder på en mere effektiv måde.
På kurset får du svar på følgende:

  • Hvordan vælger jeg den rigtige målgruppe?
  • Hvorfor skal kunderne handle med dig?
  • Hvad siger jeg i telefonen?
  • Hvordan behandler jeg kunderne indvendinger?
  • Hvordan får jeg en mødeaftale?

Har du yderligere ønsker eller spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe på 70 20 88 77.

Ønsker du, at jeg ringer dig op, så udfyld kontaktformularen.

Bliv ringet op

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked

Selvom man har en stor forståelse for sit produkt og de tilhørende salgstaler, er det ikke alle, der kan lide kold kanvas og mødebooking.

Mange mennesker er ikke komfortable med at ringe op til fremmede, og vælger derfor at ansatte telemarketingsbureauer for at udføre denne type af mødebooking. Det er dog ofte en dyr løsning, og det er sjældent, at disse mellemstationer sætter sig ordentligt ind i produktet, fordi telemarktingsbureauer altid vil forsøge at gøre det så billigt som overhovedet muligt – også selvom det koster på kvaliteten.

På dette kursus i mødebooking bliver du rustet til selv at varetage kundekontakten og derved opnå maksimalt profit.

Kontroller selv standarderne

Når du selv varetager opkaldene, sikrer du dig, at opkaldene er af den fornødne kvalitet.

Det er vigtigt at huske på, at hvis et call-center ringer op for dig vil alt, der bliver sagt, blive associeret med dig og dit firma. Det betyder altså, at hvis opkaldet går mindre godt, vil denne negativitet blive projiceret over på opfattelsen af din virksomhed.

På dette kursus i mødebooking hjælper jeg dig med alt, som du frygter ved at varetage et opkald, så du både får fuld profit og en sikring af, at du kan stå inde for alt, der bliver sagt.

 

“Jeg har booket langt over 1000 møder, og jeg vil gerne hjælpe dig. Jeg guider dig igennem, hvordan du effektivt booker de bedste møder.”

Jacob Handberg – SALGSCHEF|DK

“Tak for et super salgskursus! Det var virkelig den brik i puslespillet der manglede for at komme i gang”

Tina Møller – Ejer, Chokolade-Hex

Kvalitetsopkald fra kilden selv

Som ejer eller ansat i virksomheden ved du bedre end nogen anden, hvad du kan tilbyde til kunderne.

Kundetilfredshed opnås bedst gennem dig, fordi du kan svare på kundens indvendinger. Hvis en tilfældig ansat ved et call-center bliver stillet spørgsmål, personen ikke kan svare på, rammer det virksomheden.

Jo bedre du er til at forstå kundens behov, jo mere tilbøjelig er kunden til at vælge dig, og derfor kan du bedst overbevise kunden, hvis du styrer det hele selv.

Spar dyr mødebooking

Ud over det kvalitetsmæssige perspektiv betyder det økonomiske også en del.

Call-centre har udelukkende profit for øje, så de vil altid forsøge at gøre det så dyrt som muligt inden for rammer af, hvad de naturligvis kan tillade sig. Hvis de ved, at der er en lukrativ handel inden for rækkevidde, skal du ikke forvente at det bliver billigt. Varetager du selv opkaldene, sparer du altså en god sum penge.

Du vil på dette gennemprøvede kursus lære, hvordan du kommer i gang, hvad du siger til kunderne og hvordan du lukker salgene.

 

“Jeg har lært hvilke teknikker jeg skal bruge, når jeg taler med en ny potentiel kunde. I dag booker jeg alle mine møder selv, det sparer jeg både tid og penge på. Jeg kan varmt anbefale Jacobs kursus i mødebooking.”

Lars Hansen – Rengøringsgruppen Danmark.

Læs mere om vores andre ydelser

Lej en interim salgschef fra salgschef.dk
Book en peptalk til salgsafdelingen
Effektiv mødebooking
Læs mere på bloggen