Lej en interim salgschef

Få løst en konkret opgave eller udfordring som virksomheden står over for.

  • Fokus på en konkret opgave
  • 100% tilrettet jeres behov
  • Ingen tunge fastansættelser
gitte

“Jacob Handberg har fået sat struktur på vores salgsproces og lært os hvordan vi når vores mål”

Gitte Olrik

Interim salgschef betyder en midlertidig salgschef, og der kan være flere grunde til, at din virksomhed har brug for en midlertidig salgschef.

Det kan være, at din nuværende salgschef er ude med et længere sygdomsforløb, er på barsel eller er blevet afskediget af andre grunde, så for at bevare de normale arbejdsprocesser kan det være en fornuftig løsning med en interim salgschef, der kan træde ind med det samme og overtage opgaverne.

Uanset dine krav i forhold til ansættelsesstart vil den midlertidige salgschef danne sig et overblik over virksomheden og de tilhørende opgaver, så fraværet af den normale salgschef ikke kan mærkes.

 

Lej en interim salgschef fra salgschef.dk

Assistance til særlige opgaver

Har du en unik opgave, som kræver mere arbejde end det, der kan udføres af dine nuværende medarbejdere, vil en interim salgschef være en god løsning, hvis du ikke forventer, at der bliver brug for personen efterfølgende.

Dermed undgår du altså at ansætte en, som bliver overflødig efter to eller tre måneder, og du sparer altså vigtige lønkroner på en stilling, der kun sættes i midlertidig funktion.

Hvis opgaven bliver en succes på grund af den midlertidige salgschef, er virksomheden måske vokset sig stor nok til at ansætte en salgschef på fuldtid.

Afprøv virkningen af en salgschef

Har du en mindre virksomhed i vækst, kan det være interessant at prøve en interim salgschef af for at finde ud af, om det kan betale sig i længden. Det kan være i en kortere periode, men ønsker du yderligere tid til at undersøge effekten, kan salgschefen naturligvis forlænges.

Det kan være en drastisk løsning at ansætte en salgschef på en fuldtidskontrakt, hvis du er i tvivl om, hvorvidt det overhovedet er nødvendigt med en, og derfor er det en god idé at prøve det af først.

Ansættelse af en salgschef kan være en stor og dyr investering, og det er bestemt ikke alle typer af virksomheder, der har brug for en salgschef, men med en interim løsning kan du kortlægge og vurdere, om det er en løsning, der passer til virksomheden.

Interim salgschef som midlertidig erstatning

Det hænder, at folk bliver syge, får børn eller noget helt tredje, der gør, at de er fraværende på arbejdspladsen.

En salgschef er en vigtig del af en virksomhed, og derfor er det i mange tilfælde nødvendigt med en midlertidig erstatning, der kan træde ind, når der er allermest brug for det.

I stedet for at ansætte en sekundær salgschef på en fuldtidskontrakt har du altså muligheden for at leje en interim salgschef, så du får dækket akkurat det tidsrum, du behøver.

Med en interim salgschef kan du altså spare en masse lønkroner, hvis dit eneste alternativ var at ansætte en helt ny medarbejder på fuldtid.

Den midlertidige salgschef vil tilpasse sig din specifikke virksomhed og derved udføre samtlige opgaver, som havde han været ansat der i længere tid.

En interim salgschef koster fra kr. 16.997,- per måned.

Kontakt SALGSCHEF|DK på 7020 8877 og hør mere om dine muligheder.

'Vil du ringes op, kan du udfylde nedenstående formular, og vi kontakter dig snarest muligt.

Mest solgte ydelser

01.

One-2-one / CEO Coaching

Som ejerleder eller CEO har du ofte mange bolde i luften. I disse coaching sessions, får du overblik og luft til at have fokus på det der er vigtigst for dig. 

02.

Business Coaching

Har den enkelte medarbejde eller hele teamet brug for mere overskud og overblik, så er business coaching det rigtige valg. 

03.

Salgstræning & Workshops

Med fokus på salgstræning i virksomheden løfter jeg den enkelte eller hele afdelingen og der skabes bedre resultater. 

04.

Peptalk & Foredrag

Trænger afdelingen eller virksomheden til indspark eller et kærligt spark bagi, så book Jacob til en forrygende time med fuld smæk på!

salgstræning & salgscoaching

Har du spørgsmål?
Ring på 7020 8877

Alt samarbejde handler om god kemi. Book et opkald i dag, og lad os se om vi skal arbejde sammen.