Skræddersyet Salgskursus

Alle virksomheder er unikke, og derfor er det umuligt, at lave et “one size fits all” salgskursus til din salgsafdeling.

  • Opkvalificering af kompetencerne
  • 100% tilrettet jeres behov
  • Undervisningsform der passer jer
AB

"Jacob er meget professionel, struktureret og engageret - ligesom han som person er empatisk og tillidsvækkende"

Allan Brunbakke

Løft din salgsafdeling

Med et skræddersyet kursusforløb for din salgsafdeling, tilbyder jeg salgstræning med udgangspunkt i jeres hverdag, tilsat min ekspertviden.

Når du vælger et skræddersyet kursus til salgsafdelingen, så sikrer du, at niveau og indhold er tilpasset jer, og at i får det kompetenceløft i søger.  

Et skræddersyet salgskursus kan variere fra en halv dags workshop til et længere forløb over 10+ dage. 

mødebooking
kursus i mødebooking

Jeres behov

I en tæt dialog sammensætter vi et kursusprogram der matcher jeres ønsker og økonomi. Vi sikrer, at der er den nødvendige forståelse af virksomheden, sådan at kurset skaber en værdi der er i tråd med virksomhedens strategi og mål. 

Ud fra jeres behov, udarbejdes der forslag til et forløb for salgsafdelingen, der tager udgangspunkt i det ønskede kompetenceløft, med hensyn til de økonomiske rammer der er for kurset. 

Udvikling af kurset

Når rammerne er på plads, udarbejdes indhold og materiale for kursusforløbet. Skal der anvendes cases udvikles disse også i denne fase. 

Skal der indarbejdedes person- og teamprofiler, er det også i udviklingsfasen dette kommer på plads. 

salgsledelse giver dig mere salg
book flere salgsmøder

Afholdelse

Der er aldrig 2 kurser der er ens, og derfor kan afholdensens variere fra gang til gang. Hos SALGSCHEF|DK bruger vi en lang række forskellige læringsmetoder, der er tilpasset den enkelte salgsafdeling. Metoderne har vi sammen tilpasset til gruppen af medarbejder, så det giver den største værdi for det skræddersyet salgskursus. 

Ofte blander vi traditionel klasseundervisning med workshops og e-læring. Er der tale om længere forløb, arbejdes der ofte med cases fra gang til gang, der tager udgangspunkt i dagligdagen hos den enkelte deltager. 

Evaluering af kurset

Efter kurset evalueres forløbet og den enkelte deltager, for at sikre at det ønskede kompetenceløft er opnået. Er det nødvendigt med individuel træning og sparring er det også en mulighed. 

21894588_l

Mest solgte ydelser

01.

One-2-one / CEO Coaching

Som ejerleder eller CEO har du ofte mange bolde i luften. I disse coaching sessions, får du overblik og luft til at have fokus på det der er vigtigst for dig. 

02.

Business Coaching

Har den enkelte medarbejde eller hele teamet brug for mere overskud og overblik, så er business coaching det rigtige valg. 

03.

Salgstræning & Workshops

Med fokus på salgstræning i virksomheden løfter jeg den enkelte eller hele afdelingen og der skabes bedre resultater. 

04.

Peptalk & Foredrag

Trænger afdelingen eller virksomheden til indspark eller et kærligt spark bagi, så book Jacob til en forrygende time med fuld smæk på!

salgstræning & salgscoaching

Personlig rådgivning?
Ring på 7020 8877

Alt samarbejde handler om god kemi. Book et opkald i dag, og lad os se om vi skal arbejde sammen.