Skræddersyet Salgskursus

Alle virksomheder er unikke, og derfor er det umuligt, at lave et “one size fits all” salgskursus til din salgsafdeling.

  • Opkvalificering af kompetencerne
  • 100% tilrettet jeres behov
  • Undervisningsform der passer jer
AB

"Jacob er meget professionel, struktureret og engageret - ligesom han som person er empatisk og tillidsvækkende"

Allan Brunbakke

Løft din salgsafdeling

Med et skræddersyet kursusforløb for din salgsafdeling, tilbyder vi salgstræning med udgangspunkt i jeres hverdag, tilsat vores ekspertviden.

Når du vælger et skræddersyet kursus til salgsafdelingen, så sikrer du, at niveau og indhold er tilpasset jer, og at i får det kompetenceløft i søger.  

Et skræddersyet salgskursus kan variere fra en halv dags workshop til et længere forløb over 10+ dage. 

mødebooking
kursus i mødebooking

Jeres behov

I en tæt dialog sammensætter vi et kursusprogram der matcher jeres ønsker og økonomi. Vi sikrer, at der er den nødvendige forståelse af virksomheden, sådan at kurset skaber en værdi der er i tråd med virksomhedens strategi og mål. 

Ud fra jeres behov, udarbejdes der forslag til et forløb for salgsafdelingen, der tager udgangspunkt i det ønskede kompetenceløft, med hensyn til de økonomiske rammer der er for kurset. 

Udvikling af kurset

Når rammerne er på plads, udarbejdes indhold og materiale for kursusforløbet. Skal der anvendes cases udvikles disse også i denne fase. 

Skal der indarbejdedes person- og teamprofiler, er det også i udviklingsfasen dette kommer på plads. 

salgsledelse giver dig mere salg
book flere salgsmøder

Afholdelse

Der er aldrig 2 kurser der er ens, og derfor kan afholdensens variere fra gang til gang. Vi bruger vi en lang række forskellige læringsmetoder, der er tilpasset den enkelte salgsafdeling. Metoderne har vi sammen tilpasset til gruppen af medarbejder, så det giver den største værdi for det skræddersyet salgskursus. 

Ofte blander vi traditionel klasseundervisning med workshops og e-læring. Er der tale om længere forløb, arbejdes der ofte med cases fra gang til gang, der tager udgangspunkt i dagligdagen hos den enkelte deltager. 

Evaluering af kurset

Efter kurset evalueres forløbet og den enkelte deltager, for at sikre at det ønskede kompetenceløft er opnået. Er det nødvendigt med individuel træning og sparring er det også en mulighed. 

21894588 l
salgstræning & salgscoaching

Personlig rådgivning?
Ring på 7020 8877

Alt samarbejde handler om god kemi. Book et opkald i dag, og lad os se om vi skal arbejde sammen.