Få nyhedsbrevet fra salgschefen

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, så sender vi dig guiden "Øg salget med op til 29%"

jb

"Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Jacob ved flere lejligheder. Jacob er en meget engageret og passioneret person, og spreder altid en god stemning omkring sig. Det vil glæde mig at arbejde sammen med Jacob igen"

Jacob Blæsbjerg

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så modtager du vores seneste blogindlæg direkte i din indbakke. Tilmeld dig her, så skal du ikke selv holde øje med nye blogindlæg og artikler om salg, der kan hjælpe dig i dit daglige salgsarbejde. Vi sørger for du altid er opdateret og dine færdigheder bliver forbedret

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev. Når du tilmelder dig, modtager du en mail, hvor du kan bekræftet at du vil tilmeldes vores nyhedsbrev. I bunden af alle mails vi sender, kan du afmelde dig let med et enkelt klik.

Udfyld formularen med dit fornavn og din email, så er du med næste gang vi sender et nyhedsbrev.

Hent guiden i dag og øg salget med op til 29%

Download vores guide til mere salg
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Om nyhedsbrevet

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, så sender vi dig guiden "Øg salget med op til 29%"

Det er vores guide til, hvordan du kommer igang med Customer Relationship Management (CRM). Det er ikke kun store virksomheder der har glæde af CRM, selv enkeltmandsvirksomheder kan have gavn af CRM, og i følge en undersøgelse øge salget med op til 29%.

Når du modtager guiden, så giver jeg dig også et link til, hvordan du kan prøve samme CRM system, som vi bruger hos SALGSCHEF|DK.

salgstræning & salgscoaching

Har du spørgsmål?
Ring på 7020 8877

Alt samarbejde handler om god kemi. Book et opkald i dag, og lad os se om vi skal arbejde sammen.