Salgscoaching udvikler dine salgsegenskaber

Det er vigtigt at udvikle dig som sælger, og et coachingforløb sætter fokus på dig.

  • Perfekt til iværksættere
  • 100% dedikeret til dit behov
  • Din "Go to Guy"
Salgstræning & salgscoaching med salgschef.dk har gjort Mads Brøbech til en glad kunde

"5 ugers sommerferie og 500% øgning af min kerneforretning på under 12 måneder. Med Jacobs rådgivning og sparring fik jeg sat mit salg på sporet og det er de bedste penge, jeg nogensiden har brugt på min virksomhed

Mads Brøbech
Når du salgstræner bliver du en bedre sælger

En kunde siger

"Jacob Handberg har fået sat struktur på vores salgsproces og lært os hvordan vi når vores mål. Med respekt for vores kørende forretning har Jacob introduceret nogle nye måder at nå vores kunder på og især at fastholde de eksisterende kunder.
Vi er glade for at have Jacob ved vores side, når vi skal indtage et nyt marked her til sommer".

Gitte Olrik - Adm. Direktør & ejer, Costum Couture.

Du er ansvarlig for salget

Som sælger er du ansvarlige for en lang og ofte kompliceret proces, med mange trin til virksomheden har fået en ny kunde.

Din rolle som sælger er vigtig i virksomheden. Du er ikke kun ansvarlig for selve salget, men også for den overordnede udvikling af din virksomhed.

Vejen til succes er ikke altid lige, og det kan være, at du kommer ud i en blindgyde. På dette tidspunkt giver det mening at bede om hjælp fra en professionel salgscoach, der hjælper dig med at udvikle dine salgskompetencer og øge din produktivitet.

Salgscoaching skaber værdi

Gennem de seneste år, er der kommet mere fokus på coaching. Ofte går salgslederens dag med rapportering, forecast og interne møder. Det er ofte svært at få regelmæssige coaching sessioner ind i en fast rutine.

Salgscoaching er en fantastisk måde at skabe mere aktivitet i din virksomhed på, uanset om du er selvstændig, solo-iværksætter eller en del af et team. Når vi arbejder med salgscoaching, er det altid skræddersyet til den enkeltes behov.

Når du sætter tid af til at lære og forstå dig selv eller dit team, individuelt eller som en del af en gruppe, kan den enkelte påvirkes til at præstere på et helt nyt niveau.

Vi tilbyder både individuel og team salgscoaching. Formatet af disse sessioner er typisk det samme, men tilpasset den enkelte.

Kom i gang med salgscoaching

Din første session giver os mulighed for at lære hinanden at kende og drøfte dine behov. Vi vil sammen udarbejde en plan, som vi mener vil skabe de bedste resultater for dig. Vores tilgang er baseret på løbende forbedringer, så vi vil arbejde med dig løbende efter behov.

Første møde er gratis, her får du vores perspektiv og vi lærer din virksomhed at kende. Efter vores indledende møde vil vi udarbejde en plan, som vi mener vil skabe de bedste resultater for dig. Vores tilgang er baseret på løbende forbedringer, så vi vil arbejde sammen med dig løbende efter behov.

Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan du kommer i gang.

salgstræning & salgscoaching

Personlig rådgivning?
Ring på 7020 8877

Alt samarbejde handler om god kemi. Book et opkald i dag, og lad os se om vi skal arbejde sammen.