Om salgschefen

Her kan du læse mere om os og hvad du får ved et samarbejde.

Hos salgschef.dk er der en række konsulenter tilknyttet. Den daglige og primære drivkraft bag SALGSCHEF|DK er salgschef Jacob Handberg, der har trænet mere end 2.000 virksomhedsejere, ledere & topsælgere hos Nordeuropas største virksomheder i 18 forskellige lande.

salgstræning & salgscoaching

Udover Jacob Handberg er der tilknyttet række eksterne konsulenter, der alle er klar som afløsere i din virksomhed, hvis din salgschef går på barsel, er ude med sygdom eller er blevet afskediget.
Skulle du sidde med et ekstra stort projekt i hænderne, tilbyder vi også en interim salgschef. Derved undgår du at tilføje en ekstra fuldtidskontrakt til lønningslisten, hvis det alligevel kun er planen, at personen skal være der i 3-6 måneder.

30606262 l

SALGSCHEF|DK leverer salgstræning og salgsledelse til virksomheder, der ønsker at være aktive aktører i stærkt konkurrenceprægede markeder.

Jacob har en bred erfaring

Blandt de virksomheder, som Jacob Handberg tidligere har været ansat hos, er: Sandberg A/S, Despec Nordic A/S & Universal Electronics B.V.

Sideløbende med arbejdslivet har Jacob Handberg suppleret sin uddannelse med en merkonom samt anden relevant salgsuddannelse og bland andet undervist på akademi faget i salgspsykologi.

Udover 20 års erfaring med salg, har Jacob en coach uddannelse med speciale i Entreprenørskab, samt Jacob er uddannet mentaltræner, som er kommet mange sælger til gavn.

Det handler ikke om at få en ordre, men om at få en kunde

Med professionel salgstræning kan vi hjælpe din virksomhed på vej mod de ønskede resultater og samtidig sikre, at dine medarbejdere er rustet til fremtiden.

En optimeret forståelse af salg og kommunikation vil give dine ansatte et bedre udgangspunkt for at kunne omdanne ordrer til kunder. Tilfredsheden hos dine kunder er den vigtigste del af salget, fordi et dårligt eller blot middelmådigt omdømme skræmmer – især når markedet er så konkurrencepræget, som det er.

Vi tager fat i roden af din virksomhed og vurderer, hvor der kan optimeres, og hvad der skal bevares.

salgstræning & salgscoaching

Personlig rådgivning?
Ring på 7020 8877

Alt samarbejde handler om god kemi. Book et opkald i dag, og lad os se om vi skal arbejde sammen.