Mareridt! Tilbage fra ferie!!

Mareridt! Tilbage fra ferie og møder ind til en indbakke med totalt overløb.

SALGSCHEF|DK tirsdagstips er – Brug maximum 1 time på oprydning og husk at slå din “auto-svar” fra, hvis du har haft den slået til.

Fokuser på titel-linien og se efter ord som: Ordre, Tilbud, Møde og Betaling. Mails med disse ord, kræver normal din opmærksomhed.
Alle mails du skal svare på, åbner du og skriver de første par ord, f.eks, “Hej Jacob,” – så lukker du mailen igen og dermed gemmes den i mappen KLADDE. På den måde vil du nu have alle de mails du skal svare på, liggende i din kladde mappe. Når indbakken er gennemgået, alle mails er læst, slettet eller ligger i din kladde mappe, så vurderer du, hvor meget tid du skal afsætte i din kalender til besvarelse af de mails der ligger i kladde mappen. Afsæt tiden og besvar alle mails i kladde mappen. Når kladde mappen er tom, er du færdig.
Rigtig god tirsdag.

PS: Grundlæggende vil alle vigtige mails have afsenderens opmærksomhed, da han/hun venter på et svar. Så tro mig, du vil få en rykker for et svar hvis mailen var vigtig og du ved en fejl overså den.

PSS: Jeg kender en person, der konsekvent, sletter alle mails i sin indbakke efter en ferie. Som han siger: “Alle har fået min auto-svar-mail og har taget action selv mens jeg var væk. Mangler de stadig min assistance, så skriver de helt sikkert til mig igen. I min auto-svar-mail, stod der jo hvornår jeg er tilbage!”.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *