Peptalk & foredrag om salg

Er salgsafdelingen gået i stå, eller trænger i bare til et kærligt spark bagi, så book Jacob til en forrygende time med fuld smæk på! Jacob er provokerende og får vækket alle der "sover" eller "hænger i bremsen

 • Ny inspiration
 • Få salgsafdelingen op i gear
 • Fokus på din virksomhed
ng

"Tak for et super godt og inspirerende oplæg"

Nanna Glad

En peptalk sætter gang i salget

En peptalk giver input fra nye vinkler og forhåbentlig genfindes den samme energi, der udviklede din virksomhed til det, den er i dag.

 • ng
  Tak for et super godt og inspirerende oplæg

  Nanna Glad  - Phønix Tag Materialer A/S

Screenshot 2014 09 28 20 53 29
Peptalk og foredrag

Udvikling eller afvikling?

Alle virksomheder møder modgang, og når det sker, er det tid til at give salgsafdelingen en peptalk. Modgang defineres som måneder med lave salgstal, og der kan være flere grunde til, at salget er gået i stå.

 • sr
  Jacob formåede at inspirere og komme med gode ideer og input til, hvordan man som ny iværksætter kommer i gang med salget. Vi kan klart anbefale Jacob Handberg

  Stine Rix - Den Kreative Matrikel  

Ryst salgsafdelingen

Mit mål er at vække alle, der ”sover” eller ”hænger i bremsen”, så du igen kan udnytte din virksomhed til det fulde potentiale.

 • ej
  220 deltagere blev fastholdt i et spændende og meget inspirerende foredrag på Nyborg Strand

  Ernst Jønsson

Peptalk og foredrag

Et spark bagi

Selvom det ikke lyder pænt, er det tit blot det, der skal til for at sætte gang i salget igen. Virksomheder har brug for kontinuerlig udvikling, så der kan findes nye inspirationer, og oftest handler det blot om at have den rigtige attitude og tilgang.

Hvis folk går på arbejde uden lyst eller motivation, påvirker det i allerhøjeste grad tallene, og derfor er det vigtigt at holde gang i de ansatte, så hverken virksomheden eller sælgerne stagnerer.

Løft energien kollektivt

Det er måske blot enkelte, der ikke præsterer optimalt, men det er ikke sundt for en virksomhed at hænge enkelte ansatte ud som dovne og underpræsterende. Det kan derfor give alle et løft, hvis samtlige ansatte deltager i en peptalk eller et salgsforedrag.

Succesfulde virksomheder kræver stærkt og konstant medarbejderpleje for at holde energien oppe, og desværre smitter negativ energi i samme grad som positiv energi.

Målet med eksterne input er derfor at løfte energien kollektivt med nye vinkler, ny energi og nye forståelser af det at arbejde i din virksomhed.

Fokus på din virksomhed

Som en del af forberedelserne til sådan en peptalk vil jeg sætte mig ind i virksomhedens struktur og arbejdsmetoder. Ved at tilpasse peptalken til din virksomhed vil foredraget være lettere at relatere til for virksomhedens ansatte, og derved har de bedre muligheder for at engagere sig i foredraget. Engagerer de sig i foredraget har de bedre muligheder for optimere deres efterfølgende arbejde, og foredraget vil i sidste ende betale sig selv hjem og ofte mere til.

Har du særlige ønsker i forhold til nogle konkrete eksempler fra en arbejdsdag på din arbejdsplads, forsøger jeg gerne at inkorporere dem således, at de sort på hvidt kan se, hvor det står galt til, og altid gerne med et smil på læben.

Intensiv og overkommelig peptalk

Peptalken tager cirka en time, og derved bliver det et intensivt forløb, fordi der er en del der skal over kanten.

Dette er først og fremmest for at undgå unødvendigt indhold, men også fordi at jeg gennem mange års erfaring på området er kommet frem til, at det er svært at holde en samling af mennesker fokuseret i mere end en time ad gangen. Hvis de ikke kan holde koncentrationen gennem hele peptalken, bliver mange af mine inputs overflødige, og det ønsker ingen af os.

Efter en times tid, har jeg givet nogle a-ha oplevelser til salgsteamet og har løftet motivationen. Derudover hjælper en fælles oplevelse helt automatisk på dit salgsteams performance.

Prisen fra 8.000 eksklusiv moms og transport.

Ring i dag på 70 20 88 77 og hør mere eller udfyld kontakformularen – så vil jeg ringe dig op.

Vil du hellere læse mere om et skræddersyet salgskursus, så finder du det lige her.

salgstræning & salgscoaching

Personlig rådgivning?
Ring på 7020 8877

Alt samarbejde handler om god kemi. Book et opkald i dag, og lad os se om vi skal arbejde sammen.