Peptalk og salgsforedrag med Jacob Handberg

SÆT GANG I FORRETNINGEN

Peptalk & foredrag

Er salgsafdelingen gået i stå, eller trænger i bare til et kærligt spark bagi, så book Jacob til en forrygende time med fuld smæk på!

Jacob er provokerende og får vækket alle der "sover" eller "hænger i bremsen"

Sæt gang i forretningen med en peptalk

På et eller andet tidspunkt vil din virksomhed møde modgang, og når det sker, er det tid til at give salgsafdelingen en peptalk.
Modgang defineres som måneder med lave salgstal, og der kan være flere grunde til, at det gået i stå.

Det kan være, at din virksomhed tilbyder sæsonbetonede ydelser, men oftest handler det om, at dine ansatte mangler motivation til at yde deres bedste.

En peptalk kan give nye input fra nye vinkler og forhåbentlig genfinde den samme energi, der udviklede din virksomhed til det, den er i dag.

Et spark bagi

Selvom det ikke lyder pænt, er det tit blot det, der skal til for at sætte gang i salget igen. Virksomheder har brug for kontinuerlig udvikling, så der kan findes nye inspirationer, og oftest handler det blot om at have den rigtige attitude og tilgang.

Hvis folk går på arbejde uden lyst eller motivation, påvirker det i allerhøjeste grad tallene, og derfor er det vigtigt at holde gang i de ansatte, så hverken virksomheden eller sælgerne stagnerer.

Mit mål er altså at vække alle, der ”sover” eller ”hænger i bremsen”, så du igen kan udnytte din virksomhed til det fulde potentiale.

Løft energien kollektivt

Det er måske blot enkelte, der ikke præsterer optimalt, men det er ikke sundt for en virksomhed at hænge enkelte ansatte ud som dovne og underpræsterende. Det kan derfor give alle et løft, hvis samtlige ansatte deltager i en peptalk, som så mere eller mindre bliver til et foredrag.

Store kontormiljøer kræver stærk og konstant mandskabspleje for at holde energien oppe, og desværre smitter negativ energi i samme grad som positiv energi.

Målet med eksterne input er derfor at løfte energien kollektivt med nye vinkler, ny energi og nye forståelser af det at arbejde i din virksomhed.

Fokus på din virksomhed

Som en del af forberedelserne til en sådan peptalk vil jeg engagere mig i virksomhedens struktur og arbejdsmetoder. Ved at tilpasse peptalken til din virksomhed vil foredraget være lettere at relatere til for virksomhedens ansatte, og derved har de bedre muligheder for at engagere sig i foredraget. Engagerer de sig i foredraget har de bedre muligheder for optimere deres efterfølgende arbejde, og foredraget vil i sidste ende betale sig selv hjem og ofte mere til.

Har du særlige ønsker i forhold til nogle konkrete eksempler fra en arbejdsdag på din arbejdsplads, forsøger jeg gerne at inkorporere dem således, at de sort på hvidt kan se, hvor det står galt til.

Intensiv og overkommelig peptalk

Foredraget tager en time, og derved bliver det et intensivt forløb, fordi der er en del informationer, der skal afstedkommes.

Dette er først og fremmest for at undgå unødvendigt indhold, men også fordi at jeg gennem mange års erfaring på området er kommet frem til, at det er svært at holde en samling af mennesker fokuseret i mere end en time ad gangen. Hvis de ikke kan holde koncentrationen gennem hele peptalken, bliver mange af mine inputs overflødige, og det ønsker ingen af os.

Prisen for en times oplæg er 8.000 eksklusiv moms og transport.

Ring i dag på 70 20 88 77 og hør mere eller udfyld kontakformularen – så vil jeg ringe dig op.

Peptalk for ca 220 gæster hos Odd Fellows årsmøde

Kunderne siger:

"Vi har haft glæde af at have Jacob Handberg på besøg hos Den Kreative Matrikel ved vores event i forbindelse med iværksætterugen, UGE47.

Jacob tog vores gæster med igennem salgsforløbet, lige fra at definere målgruppen og til de sidste faser, hvor salget afsluttes.
Jacob formåede at inspirere vores gæster og komme med gode ideer og input til, hvordan man som ny iværksætter kommer i gang med salget bl.a. ved anvende sit netværk og at have lidt “kant”.

Vi kan klart anbefale Jacob Handberg til lignende events."

Stine Rix - Den Kreative Matrikel

 

"220 deltagere blev fastholdt i et spændende og meget inspirerende foredrag på Nyborg Strand– med indspark og provokationer fik Jacob alle tilhørerne med sig – og den efterfølgende evaluering gav Jacob topkarakter – alle havde fået rigtig meget med sig hjem."

Ernst A. Jønsson - Formand for Odd Fellow Ordenes Landsovermesterforening.

 

"Tak for et super godt og inspirerende oplæg"

Nanna Glad - Phønix Tag Materialer A/S

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked

Læs mere om vores andre ydelser

Lej en interim salgschef fra salgschef.dk
Book en peptalk til salgsafdelingen
Effektiv mødebooking
Læs mere på bloggen