7 ting du aldrig må gøre som sælger

salg

Der findes fejl.

Og så finder der de rigtig dumme fejl.

Jeg har samlet 7 ting, som hører under de rigtig dumme fejl, hvis du gerne vil være en succesfuld sælger.

 

#1
Lad ALDRIG ordet fiasko blive en del af dit ordforråd. Kald det i stedet for en ”læring”, eller som Jesper Bergstrøm siger – en tester.

 

#2
Tal ALDRIG politik med en kunde, med mindre du er 100% sikker på, I er helt enige. Og selv der kan det være problematisk, da andre der er involveret i beslutningen kan have andre holdninger.

 

#3
Start ALDRIG dagen med at læse e-mails, du taber hurtigt et par timer, da du bliver fanget af det. Og de timer mister du hos dine kunder.

 

#4
Spørg ALDRIG kunden om ting som du nemt kan finde på f.eks. deres hjemmeside. Du mister hurtigt troværdighed hos din kunde.

 

#5
Se ALDRIG på din mobiltelefon under et møde. Du bør faktisk slukke telefonen, så du ikke bliver fristet til at se hvem der ringer eller sender en SMS. Vær i stedet til stede og hav fokus på kunden.

 

#6
Brug ALDRIG indforstået branche udtryk. En potentiel ny kunde forstår det måske ikke, og tilliden til dig som sælger daler.

 

#7
Giv ALDRIG en pris uden at kende alle detaljer.
Sælger du et produkt eller ydelse, hvor det kræver meget information før du kan lave et tilbud, så insister på at kundeemnet tager sig tiden til at give dig disse informationer.
Alternativt, så foreslå kundeemnet at vælge en anden udbyder, da disse tilbud uden den rigtige information ofte ender katastrofalt.

 

Jeg håber du kan bruge mine 7 ting du ALDRIG må gøre som sælger.

Jeg vil også gerne give dig mine 22 bedste tips & tricks til dit salgsarbejde.

En nyt tips eller tricks hver dag i måneden, lige til at implementere i dit salgsarbejde.

 

Blandt andet så giver jeg dig disse 3 tips & tricks:

Sådan når dit budget hver måned

Sådan lukker du let din ordre

Sådan laver nye kunder på linkedin

og meget meget mere.