Detail salg

Gør dine ekspedienter til sælgere og skab mere omsætning i din detailbutik

Et salgskursus der er målrettet butikspersonalet. På denne salgsworkshop bliver dit personale i stand til at flytte sig fra ekspedienter til sælgere i detailbranchen.

Formål med salgstræningen:

På dette salgskursus øges salgsindsatsen til en aktiv “sælger-adfærd”, fremfor en passiv ”ekspedient-adfærd”. Med en aktiv salgsindsats skabes der øget fokus på butikkens bundlinje.

Personalet lærer at inspirerer kunderne til at købe flere af butikkens produkter.
Vi lægger vægt på spørgeteknik, der sætter butikspersonalet i stand til at afdække kundens behov.

Øg salget i din detailbutik med en effektiv workshop om salg

Personalet lærer om kropssprog der skaber god kemi med kunden. Herudover er der fokus på mersalg, som kunden vil opfatte som god kundeservice.

Workshoppen afholdes i jeres butik. Den tilrettelægges med fokus på undervisning, der underbygges med praktiske øvelser for alle i butikken.

Hvad bliver resultatet?

Dine medarbejdere vil efter workshoppen tænke og fokusere mere på kundens købssignaler, og generelt yde en bedre kundeservice og producere mersalg.

Hvem bør deltage?

Alle bør deltage – også dig og de øvrige ledere.

Vi arbejder sammen om at sætte processen i gang. Målet er at skabe en ensartet salgskultur i butikken. På den måde så løfter vi holdånden, og dermed forøges salgstallene og det samlede resultat.

Hvor lang tid skal der bruges?

Salgsworkshoppen tager 4 timer at gennemføre og vil kunne tilpasses efter behov. Herudover er der et indledende møde.

Hvad så bagefter?

Når der tages initiativer til nye tiltag der involverer andre, så er opfølgning en meget vigtig faktor. Derfor vil vi ugen efter workshoppen, mødes og gennemgå evalueringen af workshoppen.

Derefter drøfter vi om der skal kobles mere træning på personalet eller om hvorledes i selv kan arbejde videre med de nye processer.

Bliv ringet op

Bliv ringet op i dag af Jacob Handberg, og hør hvordan et salgskursus for detail butikken kan hjælpe dig videre til en mere sælgende adfær.

Udfyld formularen og bliv kontaktet.

salgskursus for detailbutik
Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et emne.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked