Hvad kan salgsledelse gøre for min virksomhed?

Med en professionel salgschef og effektiv salgsledelse sikrer du dig det resultat, du ikke selv ville kunne skabe blot ved hjælp af egne kundskaber og evner.

En salgschef sikrer dig, at dit salg udvikler sig positivt over tid. Ved at anvende en kompetent salgschef i din afdeling sikrer du dig, at du har ressourcer til at gennemskue markedet og dermed at anvende de bedste strategier.

Vil du opsøge nye markeder, kan en salgschef hjælpe firmaet med at vurdere, hvilken tilgang der vil være den bedste for at få et succesfuldt resultat og en struktureret salgsproces.

Selv små virksomheder vinder med CRM
JacobHandberg_salgschef_fuldsize

Styr virksomheden uden om isbjerge med fornuftig salgsledelse

Salgsledelse er ofte undervurderet hos mange virksomheder. Når tallene daler og salget mindskes leder det ofte til desperation og fortvivlelse, hvorfor mange virksomheder vælger at fyre folk i håbet om at spare penge. Med en salgschef, der har foden inden for din branche, vil du kunne styre virksomheden i en retning, der i sidste ende gavner, selvom tallene daler. At prioritere salgsledelse vil kunne højne positiviteten, da salgschefen kan hjælpe Jer til at se logikken bag en given strategi. SALGSCHEF DK kan hjælpe dig med netop dette – vi hjælper dig og dine medarbejdere til at holde fokus på strategierne samt at være effektive på trods af negative statistikker.

 

Få rådgivning og fasthold eksisterende kunder

Når man lægger ekstra energi hos potentielle nye kunder, går der mange penge til profilering, gratis vejledning o.a. Det koster i sidste ende altid at skaffe nye kunder, selvom det kan være arbejdet værd. Faktisk er det at fastholde en eksisterende kunde 5-8 gange billigere end at lægge fokus hos de nye kunder.

Ønsker du kun at bruge en salgschef i særlige situationer, kan du med en salgschef fra SALGSCHEF|DK forbedre din salgsstrategi og gøre dig til den bedst kvalificerede på markedet. 

Vi har delt vores salgschefer op i 2 forskellige typer. En interim salgschef, som typisk er til lidt større virksomheder, og en personlig salgschef som er til ejerlederen og iværksætteren. Læs mere om de 2 typer nedenfor:

Interim salgschef

En interim salgschef er tilknyttet i en midlertidig stilling, for at løse en konkret opgave i en aftalt periode.

Personlig salgschef

Når du lejer en personlig salgschef får du en “indpisker” når du er gået i stå.