Sommer workshop

Workshop den 23-24. Juli 2019

Bliv succesfuld sammen med andre selvstændige. Brug sommerferien fornuftigt, sammen med andre selvstændige, og vær klar når kunderne er tilbage fra ferie. 

Det får du!
  • Fornyet energi
  • Indspark til nye metoder
  • Fokus på dit salg

Invester i et succesfuldt efterår

Du vælger selv hvor succesfuld du vil være. Det hele afhænger af din indsats. 
Med vores sommer salgsworkshop investerer du to dage. Du får sparring og tid til at arbejde med din plan for efterårets salg. 

  • Mads4
    Med Jacobs rådgivning og sparring fik jeg sat mit salg på sporet og det er de bedste penge, jeg nogensinde har brugt på min virksomhed.

    Mads Brøbech

Book 30 minuttes graitis salgssparring
salgschef.dk sommer salgsworkshop

Mangler du kunder?

Har du for få kunder til at leve af din forretning? Sæt fokus på kunderne og bliv succesfuld selvstændig. 

Har du råd til at blive hjemme?

Med en lille investering i dine salgskompetencer, laver du en stor investering i dine resultater.

September til november er traditionelt de bedste salgsmåneder på året. Gå ikke glip af denne mulighed for at være helt klar til efterårets salg. 

Er dit produkt usynligt

Du har udviklet et lækkert produkt eller har en helt speciel ydelse. Desværre er det kun dig selv der har fået øje på det. 

Er du gået i stå?

Det der med salget er svært, ofte ender det med overspringshandlinger og pludselig er dagen gået. Få et venligt men nødvendigt spark. 

Lej en interim salgschef fra salgschef.dk
wheelmonkey_dk_-10

Lav en salgsstrategi

Når du ikke har en salgsstrategi, træffer du ofte beslutninger ud fra hvad der er bedst i øjeblikket. Med en salgsstrategi, har du taget en beslutning om dine langsigtede mål og arbejder konstant mod dette mål.

Når du deltager på sommer workshoppen, får du også min skabelon til en ny salgsstrategi. Arbejder du intenst i 2 dage, så står du efterfølgende med en færdig salgsstrategi, lige til at føre ud i livet. 

 

Bliv klædt på til at klare de daglige salgsudfordringer og oplev, hvor få ting der skal gøres for at optimere salget af dine produkter og ydelser!

Mens dine kunder og konkurrenter holder ferie, arbejder du hårdt på denne workshop, for at blive helt klar med efterårets salgsplan.

Du skal måske designe et nyt produkt eller have opdateret dine salgstekster. På workshoppen får du begge dage sparring af en erfaren salgschef, der ved hvordan du kommer skridtet videre.

SALGSCHEF|DK afholder en 2 dages workshop i Valby, hvor du med udgangspunkt i din egen virksomhed, arbejder med dit eget salg.

Denne workshop er ikke teori. I løbet af de 2 dage har du mulighed for at prøve det hele af i praksis. På workshoppen arbejder du med dit eget salg, med hjælp fra Jacob Handberg.

Du får en 2 dages motiverende workshop med en erfaren salgschef for kun kr. 2997,- ex moms. Prisen er inklusive materialer og forplejning. Salgsworkshoppen afholdes i Valby Kulturhus fra 9-16 begge dage.

Sommer workshop

23 + 24 Juli 2019

Sted: Valby Kulturhus

Pris: 3997,- + moms

Book din plads inden 30.6 og spar 1000,-
Early bird 2997,- + moms

Inklusiv i prisen: Materialer og forplejning

Hør mere om sommer workshoppen.

Bliv ringet op af Jacob Handberg

Læs mere om vores andre ydelser

Lej en interim salgschef fra salgschef.dk
Book en peptalk til salgsafdelingen
Effektiv mødebooking
Læs mere på bloggen