BLIV SUCCESFULD SAMMEN

MED ANDRE SELVSTÆNDIGE

Ofte så har du god tid i sommerferien. Brug tiden fornuftigt og vær klar når kunderne er tilbage fra ferien. 

Workshop

17-18 Juli

INVESTER I ET SUCCEFULDT EFTERÅR

Du vælger selv hvor succesfuld du vil være. Det hele afhænger af din indsats. 
Med vores sommer salgsworkshop investerer du to dage. Du får sparring og tid til at arbejde med din plan for efterårets salg. 

Mangler du kunder?

Har du for få kunder til at leve af din forretning? Sæt fokus på at få flere kunder og bliv succesfuld selvstændig. 

Er dit produkt usynligt?

Du har udviklet et lækkert produkt eller har en helt speciel ydelse. Desværre er det kun dig selv der har fået øje på det. 

Er du gået i stå?

Det der med salget er svært, ofte ender det med overspringshandlinger og pludselig er dagen gået. Få et venligt men nødvendigt spark. 

HAR DU RÅD TIL AT BLIVE HJEMME?

Med en lille investering i dine salgskompetencer, laver du en stor investering i dine resultater.

September til november er traditionelt de bedste salgsmåneder på året. Gå ikke glip af denne mulighed for at være helt klar til efterårets salg. 

RING I DAG PÅ 7020 8877

Har du et spørgsmål er vi klar til at hjælpe. 

Mads4

5 ugers sommerferie og 500% øgning af min kerneforretning på under 12 måneder. Med Jacobs rådgivning og sparring fik jeg sat mit salg på sporet og det er de bedste penge, jeg nogensiden har brugt på min virksomhed.

Mads Brøbech - Ejer, Apprehendo

Bliv klædt på til at klare de daglige salgsudfordringer og oplev, hvor få ting der skal gøres for at optimere salget af dine produkter og ydelser!

Mens dine kunder og konkurrenter holder ferie, arbejder du hårdt på denne workshop, for at blive helt klar med efterårets salgsplan.

 

Du skal måske designe et nyt produkt eller have opdateret dine salgstekster. På workshoppen får du begge dage sparring af en erfaring salgschef, der ved hvordan du kommer skridtet videre.

 

SALGSCHEF|DK afholder en 2 dages workshop i Køge, hvor du med udgangspunkt i din egen virksomhed, arbejder med dit eget salg.

Denne workshop er ikke teori. I løbet af de 2 dage har du mulighed for at prøve det hele af i praksis. På workshoppen arbejder du med dit eget salg, med hjælp fra vores salgschefer.

Du får en 2 dages motiverende workshop med en erfaren salgschef for kun kr. 2997,- ex moms. Prisen er inklusive materialer og forplejning. Salgsworkshoppen afholdes på Galoche Alle 15 i Køge fra 9-16 begge dage.

Har du spørgsmål inden du booker din plads, så ring gerne til Jacob Handberg på 7020 8877

 

Salgs workshop

17 + 18 Juli 2017

Sted: Galoche Alle 15, Køge

Pris: 5997,- + moms 

Early bird 2997,- + moms

Inklusiv i prisen: Materialer og forplejning

Har du spørgsmål, så ring i dag på 7020 8877