Om SALGSCHEF|DK

SALGSCHEF|DK leverer salgstræning og salgsledelse til virksomheder, der ønsker at være aktive aktører i stærkt konkurrenceprægede markeder.

Holdet bag

Den primære drivkraft bag SALGSCHEF|DK er salgschef Jacob Handberg, der har trænet mere end 1.000 sælgere hos nogle af Nordeuropas største virksomheder.

Jacob Handberg er manden bag SALGSCHEF|DK

Derudover er der tilknyttet en række eksterne konsulenter, der alle er klar som afløser i din virksomhed, hvis din salgschef går på barsel, er ude med sygdom eller er blevet afskediget.

Skulle du sidde med et ekstra stort projekt i hænderne, tilbyder vi også en interim salgschef. Derved undgår du at tilføje en ekstra fuldtidskontrakt til lønningslisten, hvis det alligevel kun er planen, at personen skal være der i 3-6 måneder.

Løsninger baseret på din virksomhed

Vi designer og tilrettelægger efter, hvordan din virksomhed er bygget op. Vores salgskurser tager udgangspunkt i din virksomhed for at sikre, at dine sælgere ikke er det mindste i tvivl om, hvad der egentlig skal gøres, når de skal sælge igen.

Konsulenterne har forskellige faglige baggrunde, og derfor passer de enkeltvis ind i hvert sit setup. Det bliver vurderet hvem, der passer på din firmaprofil, således, at din afløser er lige så kompetent, som ham eller hende, der plejede at være der.

Ved peptalks og hjælp til mødebooking er det altid Jacob selv, der sørger for, at forløbet bliver akkurat, som du ønsker.

Vores erfaring

Blandt de virksomheder, som Jacob Handberg tidligere har været ansat hos, er: Sandberg A/S, Despec Nordic A/S & Universal Electronics B.V.

Sideløbende med arbejdslivet har Jacob Handberg suppleret sin uddannelse med en merkonom samt anden relevant salgsuddannelse.

Gør en ordre til en kunde

Med professionel salgstræning kan vi hjælpe din virksomhed på vej mod de ønskede resultater og samtidig sikre, at dine medarbejdere er rustet til fremtiden.

En optimeret forståelse af salg og kommunikation vil give dine ansatte et bedre udgangspunkt for at kunne omdanne ordrer til kunder.

Tilfredsheden hos dine kunder er den vigtigste del af salget, fordi et dårligt eller blot middelmådigt omdømme skræmmer – især når markedet er så konkurrencepræget, som det er.

Vi tager fat i roden af din virksomhed og vurderer, hvor der kan optimeres, og hvad der skal bevares.

Ring i dag på 70 20 88 77 og fortæl os om din problemstilling.

SALGSCHEF|DK er stiftet i 2010.