Vi hjælper dig med at nå i mål

Vores konsulenter træder ind i din virksomhed og hjælper dig til dit mål.

Rekruttering og headhunting

Rekruttering

Det er vigtigt og ofte meget vanskeligt, at finde det rette talent eller den rette leder, der passer ind i dit salgsteam.

Vores rekrutteringsteam har et skarpt øje for at identificere salgstalenter, og tilgangen er altid baseret på en grundig forståelse af din virksomheds behov og kultur, samt de enkelte kandidaters færdigheder, erfaring og personlighed.

I et tæt samarbejde finder vi behovet for færdigheder, erfaringer og egenskaber der er brug for til en bestemt stilling, hvorefter vi går ud og finder den bedst mulige kandidat.

Salgsstrategi

Salgsstrategien er det fundament, som resten af din salgsproces er bygget på. Uden en effektiv strategi mangler salgsorganisationen den vejledning, der er nødvendig for at nå deres fulde potentiale og maksimere deres succes.

Selvfølgelig er det muligt at lukke aftaler uden en salgsstrategi. Men dit arbejde ville være meget nemmere, organiseret og vellykket når du følger en fastlagt stategi. Lad en interim salgschef hjælpe dig.

salgsstrategi
teamperformance

Team udvikling

Med en teamprofil, få du et effektivt værktøj til at sammensætte det helt rigtige salgsteam, styrke salgsudviklingen, samt sikre effektiv kommunikation og samarbejde - og ikke mindst - skabe forståelse for mangfoldighed i teamet.

Når jeg arbejder med dit salgsteam, giver jeg dig dig konkret indsigt i, hvad der motiverer teammedlemmerne, hvad enkeltpersoner ikke bryder sig om, kommunikationsstil og rolle i teamet. Kendskabet til dit salgsteam gavner samarbejdet, kommunikationen og øger muligheden for succes.